postheadericon Freelance management - support

Freelance ondersteuning van MKB ondernemers.
Onze uitdaging ligt in het verbeteren van het rendement van uw bedrijf door verschillende mogelijkheden aan te spreken; groei, efficiency, inkoop, kosten, productiviteit, enzovoort. Focus, visie, missie en strategie-doelstellingen staan daarbij centraal en dienen vertaalt te worden naar een doelmatige marktbewerking. Een effectieve aanpak van uw zakelijke uitdagingen en problemen geven u meer tijd en energie.

 

MKB bedrijven hebben (soms of tijdelijk) behoefte aan een gesprekspartner
die hen bijstaat in het door-ontwikkelen van hun onderneming, afnemers, markten en producten of starten in een andere marktsector; iemand die neutraal in het verhaal staat en die met open ogen en een open oor de situatie in zich opneemt en mee helpt denken in het uitwerken van de problemen en uitdagingen.

Met mijn eenmanszaak heb ik in de afgelopen jaren gewerkt als freelancer, adviseur, consultant of misschien anders gezegd, was de gesprekspartner van en soms uitvoerder voor de directie bij strategiebeslissingen, marketing, verkoop, klanten acquisitie, enzovoort.Veel tijd in de afgelopen jaren heb ik ook besteed aan mijn projecten die u mogelijk interesseren, het was een leerschool die mijn inzicht heeft gegeven in hoe sommige producten, branches en sectoren aan het veranderen zijn en hoe die mogelijk over 10 of 20 jaar uit zullen zien.

De vrijheid om over zaken na te denken en projecten uit te werken
is niet voor iedereen mogelijk vanwege personeel en capaciteitsproblemen. Het kost heel veel uren, denk tijd, sparingstijd en berusting om bijvoorbeeld een bedrijfs- en productstrategie, marktonderzoek, marketing en verkoopplan uit te werken en deze dan vervolgens om te zetten door bijvoorbeeld een nieuw product te ontwikkelen of te acquireren in andere branches en sectoren.

Dit vraagt allemaal om (tijdelijk en/of variabel inzetbaar) extra capaciteit in een bepaalde periode; iemand die meedenkt (over de toekomst) bij de directie, iemand die extra ondersteuning geeft aan het management bij de uitwerking van uitdagingen (nieuwe producten en markten) en iemand die zonder vooroordeel de problemen (die er al zijn of zullen komen) helpt mee op te lossen.

Graag wil ik u, uw collega’s en medewerkers ondersteunen en helpen. Heeft u plannen, ideeën, uitdagingen en/of problemen, wilt u een bedrijfs-, product-, marktstrategie opnieuw tegen het licht houden, uw management versterken op bepaalde vakgebieden zoals inkoop, verkoop, B2B marketing, productmarketing, teammanagement, projectontwikkeling/ management, productontwikkeling, communicatieplan, IT en productieproces analyse, neem vrijblijvend contact met me op om een afspraak te maken.

Filosofie over ondernemen:
werken aan de toekomst (de uitdaging), situaties verbeteren (de problemen) en bedrijven en mensen succesvoller maken (de middelen).

 

Profiel en vaardigheden:

- Sterke analytisch, doel gericht, goede lange termijn blik en strategische denken.

- Goed gestructureerde, effectieve, efficiënte en pragmatische werkmethode.

- Probleemoplosser en creatief in het vinden van oplossingen.

- Sterke management/ organisatorische talenten en vaardigheden.

- Goed in luisteren, onderhandelen, overtuigen en een win - win situatie verkrijgen.

- Zeer communicatief, assertief, inspirerend, stimulerend en betrouwbaar.

- Teamspeler, inspirator en drijvende kracht.

- Actief, dynamisch, flexibel, eerlijk, integer, ambitieus, winner mentaliteit.

Uiteindelijk betaalt u een geringe vergoeding ten opzichte van het resultaat!